LLO-eXperience

Stappen in je leven, een Leven Lang Ontwikkelen onder één muisklik 

Doelgroep Individuele leden van branche- en beroepsverenigingen

 

Branche- en beroepsverenigingen stellen vaak allerlei eisen aan hun leden op het terrein van diploma’s, certificaten, et cetera. Ze stellen branche- en beroepsstandaarden op, die leden kunnen aantonen om een diploma, certificaat of getuigschrift te verkrijgen. Daarmee krijgende leden het recht om bepaalde functies of beroepen uit te oefenen. Deze waardevolle documenten worden doorgaans beheerd door de vereniging, waardoor individuele leden er geen controle over hebben. Een alternatief is om deze bewijsstukken op te slaan in Mijn Kluis van het lid en de branche- of beroepsvereniging toegang te geven tot deze informatie voor validatie. In Mijn Kluis kan het lid al zijn diploma's, aanvullende certificaten en werkervaring opslaan. Het lid kan zelf bepalen met wie deze informatie wordt gedeeld, bijvoorbeeld met de werkgever of een opleider. Mijn Kluis is dubbel beveiligd en voldoet aan alle ISO- en privacy-eisen.
Daarnaast biedt Mijn Kluis de mogelijkheid om het profiel van het lid te matchen met actuele vacatures in heel Nederland. Bovendien genereert Mijn Kluis verschillende soorten CV's, afhankelijk van de specifieke behoefte op dat moment.
Mijn Kluis is een essentieel onderdeel van LLO-eXperience, waar leden zelf kunnen kiezen voor begeleiding en aanvullende activiteiten zoals assessments, opleidingen, trainingen, jobcoaching en trajecten naar certificering van werkervaring. Dit laatste is bijzonder waardevol, omdat hiermee jarenlange ervaring wordt erkend in de vorm van een certificaat. Dankzij de diverse mogelijkheden die LLO-eXperience biedt, wordt invulling gegeven aan een leven lang ontwikkelen.