LLO-eXperience

Stappen in je leven, een Leven Lang Ontwikkelen onder één muisklik 

Doelgroep ROC’s en andere opleidingsinstituten

 

Om in contact te blijven met (oud-)studenten, biedt een lidmaatschap bij LLO-eXperience verschillende mogelijkheden, waaronder toegang tot Mijn Kluis voor ROC's en andere opleidingsinstituten. In Mijn Kluis kunnen de studenten hun studiepunten en diploma's opslaan en laten valideren door de opleiding. Daarnaast kunnen ze aanvullende certificaten en werkervaring vastleggen die ze in de loop der tijd hebben verzameld, maar ook bewijsstukken van projecten en stages. De deelnemer heeft volledige controle over welke informatie hij wil delen, aangezien Mijn Kluis dubbel beveiligd is en voldoet aan ISO- en privacy-eisen. Natuurlijk verleent de student zijn opleidingsinstituut toegang tot onderdelen van zijn kluis. Dat is. in het belang van zijn studie. 
Mijn Kluis biedt ook de mogelijkheid om het profiel van de deelnemer te matchen met actuele vacatures voor werk en stageplaatsen in heel Nederland. Bovendien genereert Mijn Kluis verschillende soorten Cv's, afhankelijk van de behoefte op dat moment.

Als onderdeel van het alumni-beleid kan er een community worden opgebouwd rondom oud-studenten, waarin het opleidingsinstituut actuele vakinhoudelijke kennis deelt. Hierbij kan het instituut ook peilen welke behoeften er zijn onder de deelnemers van de community.
Daarnaast hebben deelnemers van de community toegang tot alle faciliteiten van LLO-eXperience, waarvan Mijn Kluis het centrale punt vormt. Op LLO-eXperience kunnen deelnemers zelf kiezen voor begeleiding en aanvullende activiteiten, zoals assessments, opleidingen, trainingen, jobcoaching en trajecten richting certificering van werkervaring. Dit is vooral waardevol omdat hiermee de jarenlange werkervaring die iemand heeft opgebouwd wordt erkend en beloond met een certificaat. Dankzij de diverse mogelijkheden die LLO-eXperience biedt, wordt er een begin gemaakt met een leven lang ontwikkelen.